Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Black screen in Develop module with Radeon 580 card  (Read 505 times)

Paul2660

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 3919
    • Photos of Arkansas
Black screen in Develop module with Radeon 580 card
« on: October 03, 2018, 02:49:24 pm »

Anyone else using a newer Radeon 580 card with LR/win10 and having issues with a black screen in the develop module?  If you turn of the hardware acceleration, the black screen goes away, but kinda don't want to be just on processor.

Most current version of LR CC and 7.4 both have this issue.  I can run for about 2 to 3 minutes with the hardware accel on, before develop module goes black, library and print modules work fine. 

I have the most current video driver, 09/26/18 from AMD and Win10 is current.  At least not asking for any updates. 

I pulled my nvidia 970 due to the terrible performance with that card in LR.  The Radeon when LR allows it to work does show promise, but I would prefer not to have to restart the program ever 4 minutes or so. 

Thanks
Paul C
Logged
Paul Caldwell
Little Rock, Arkansas U.S.
www.photosofarkansas.com

FranciscoDisilvestro

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1482
    • Frank Disilvestro
Re: Black screen in Develop module with Radeon 580 card
« Reply #1 on: October 03, 2018, 03:00:16 pm »

I have the same issue with an older Radeon, so I leave the graphics processor turned off. Try a different version of the driver, if available.
Pages: [1]   Go Up