Pages: [1]   Go Down

Author Topic: trouble seeing attachments  (Read 712 times)

jkrumm

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 17
    • Juneau Photographs
trouble seeing attachments
« on: March 27, 2018, 10:22:51 am »

I can see the linked images, but the attachments don't always show up. Often with an iPad I can't see them, and now with Microsoft edge on a laptop they aren't showing up. I made sure to turn off my add blocker for the site, but that didn't help. Any ideas?
Logged

Christopher Sanderson

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2687
    • photopxl.com
Re: trouble seeing attachments
« Reply #1 on: March 27, 2018, 11:10:19 am »

See if there is a clue to a solution here

http://forum.luminous-landscape.com/index.php?topic=108865.0

I have asked our tech folk to investigate the MS issue

Let us know

jkrumm

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 17
    • Juneau Photographs
Re: trouble seeing attachments
« Reply #2 on: March 27, 2018, 11:43:05 am »

Thanks, I just checked again and now they show. Seems to be an intermittent issue. Probably some kind caching problem, like so many browser issues.
Logged

Slobodan Blagojevic

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 14909
  • When everyone thinks the same, nobody thinks
    • My website
Re: trouble seeing attachments
« Reply #3 on: March 27, 2018, 11:45:34 am »

I can see the linked images, but the attachments don't always show up...

You need to be logged in in order to see the attachments.

Christopher Sanderson

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2687
    • photopxl.com
Re: trouble seeing attachments
« Reply #4 on: March 27, 2018, 12:55:19 pm »

FYI Microsoft Edge 'sees' all images
Pages: [1]   Go Up