Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Copy/Apply arrows in toolbar not functioning  (Read 649 times)

ski542002

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Copy/Apply arrows in toolbar not functioning
« on: March 23, 2019, 10:22:44 am »

Hello:  On my MacBook Air, when I have multiple images selected, I make adjustments to one image in the selection.  I press the up-arrow in the toolbar, "COPY adjustments from the primary variant".  I then press the down-arrow, "APPLY adjustments from the primary variant", and all of my images in the selection update with the adjustments. 

On my MacBook Pro (my preferred laptop for processing), this feature has stopped working.  The COPY arrow seems to copy adjustments, but the APPLY arrow, even though it does highlight (un-grey), nothing happens.  The ONLY way around this is to use the ADJUSTMENTS, APPLY ADJUSTMENTS menu options, which slows me down quite a bit.

Any thoughts as to why this stopped working on my MacBook Pro?   Thanks in-advance for any suggestions!
Logged

Bart_van_der_Wolf

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 8729
Re: Copy/Apply arrows in toolbar not functioning
« Reply #1 on: March 23, 2019, 11:51:42 am »

Hello:  On my MacBook Air, when I have multiple images selected, I make adjustments to one image in the selection.  I press the up-arrow in the toolbar, "COPY adjustments from the primary variant".  I then press the down-arrow, "APPLY adjustments from the primary variant", and all of my images in the selection update with the adjustments. 

On my MacBook Pro (my preferred laptop for processing), this feature has stopped working.  The COPY arrow seems to copy adjustments, but the APPLY arrow, even though it does highlight (un-grey), nothing happens.  The ONLY way around this is to use the ADJUSTMENTS, APPLY ADJUSTMENTS menu options, which slows me down quite a bit.

Any thoughts as to why this stopped working on my MacBook Pro?   Thanks in-advance for any suggestions!

Hi,

Make sure that you have selected the toggle "Edit All Selected Variants" in the top menu bar (see attachment, although it can be located somewhere else in the menu bar by the user).

Cheers,
Bart
Logged
== If you do what you did, you'll get what you got. ==

ski542002

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 44
Re: Copy/Apply arrows in toolbar not functioning
« Reply #2 on: March 24, 2019, 03:36:23 pm »

That did it.  I appreciate your reply!
Logged
Pages: [1]   Go Up