Luminous Landscape Forum

Raw & Post Processing, Printing => Adobe Lightroom Q&A => Topic started by: rollsman44 on August 28, 2018, 01:20:05 pm

Title: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: rollsman44 on August 28, 2018, 01:20:05 pm
I updated to the Latest Ver of LR CC  and Can seem to find the Develop.  On the Previous ver. It was on the Top
   Thanks
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: john beardsworth on August 28, 2018, 01:34:48 pm
Please go to Help > System Info, copy the first line, and paste it here.
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: rollsman44 on August 28, 2018, 02:12:28 pm
Thank you John, I don't know why I was not instructed to do it. I appreciate it.  When I paste it do I paste it on the same area it was on the Older version?   Thank you   Dennis
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: Paul2660 on August 28, 2018, 02:46:38 pm
Hi John,

Paste it where?  Is this only for 7.5?  and across all platforms?

Thanks
Paul
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: john beardsworth on August 28, 2018, 03:08:07 pm
Here - in your answer to my post ;)
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: rollsman44 on August 28, 2018, 03:14:44 pm
Ok in this forum . In this Post.   Thank you  Dennis
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: digitaldog on August 28, 2018, 03:15:18 pm
Are you logged in to CC and is perhaps this version not subscribed to CC?
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: john beardsworth on August 28, 2018, 03:50:01 pm
One possibility is that you have mistakenly installed the confusingly-named "Lightroom CC" when you should have updated to "Lightroom Classic CC". That's why I ask for the System Info's first line.

Another is that you accidentally hid Develop by right clicking the Library / Develop / Map.... are deselecting Develop. You can reverse this by right clicking and enabling it, as shown in the attachment.
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: rollsman44 on August 28, 2018, 04:01:17 pm
  I updated to LR Classic/ I subscribe for this and PS each month     Thank you   I will see about help menu and post here
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: digitaldog on August 28, 2018, 04:29:07 pm
  I updated to LR Classic/ I subscribe for this and PS each month     Thank you   I will see about help menu and post here
Type the 'D' key, got Develop?
Title: Re: Cant Find Develop Module In LR 7
Post by: rollsman44 on August 30, 2018, 07:50:44 am
  I think I am losing it. The Header was not showing and I did not even think about this. Resolved.    Thank you everyone who replied for your help and suggestions.