Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Delay on second monitor  (Read 661 times)

alifatemi

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 234
Delay on second monitor
« on: March 19, 2014, 03:34:57 PM »

I have my Eizo connected as a second monitor to my MBPr. when I enlarge the photo from iq280 to %100, on mac, it renders the image immediately and in less than a second I have a sharp image on its display but on second monitor, Eizo, connected via display port(thunderbolt), I have to wait for about 15 second sometimes even more, to get sharp image. It is the same on My windows desktop tower with 12 core CPU and workstation-grade Nvidia graphic card and sometimes picture  never become sharp unless I shift it to B&W then to color again and then just after this trick, pictures become sharp and rendered. and the problem is always on second monitor. why?
Logged
Ali

Farmer

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1735
Re: Delay on second monitor
« Reply #1 on: March 19, 2014, 04:37:55 PM »

Which software?  Sounds like the software is prioritising the main monitor output.
Logged
Phil Brown

alifatemi

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 234
Re: Delay on second monitor
« Reply #2 on: March 19, 2014, 05:47:46 PM »

lightroom5
Logged
Ali

Farmer

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1735
Re: Delay on second monitor
« Reply #3 on: March 19, 2014, 06:10:48 PM »

Yep, this will be performance settings relating to the second monitor.  There are some LR gurus around here who will be able to go in to some detail for you.
Logged
Phil Brown
Pages: [1]   Go Up