Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: Lightroom 5 - Spot Removal Sync - Is it me or is it crap?  (Read 6235 times)

RCP

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Lightroom 5 - Spot Removal Sync - Is it me or is it crap?
« Reply #20 on: November 12, 2013, 12:25:31 PM »

Going to try the updated Lightroom 5.2 to see if makes a difference.  I, too need to sync hundreds of images at a time - doing 4-5 at a time is just not a viable option.
Logged

gkphoto

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Lightroom 5 - Spot Removal Sync - Is it me or is it crap?
« Reply #21 on: November 21, 2013, 03:10:48 PM »

I'm having the same issue, and as a timelapse shooter it makes LR 5.2 pretty much useless in my workflow! So frustrating! I added two images to show the issue to the forum post on Adobe:

http://forums.adobe.com/message/5863253#5863253

« Last Edit: November 21, 2013, 03:54:22 PM by gkphoto »
Logged

mayoral2020

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Re: Lightroom 5 - Spot Removal Sync - Is it me or is it crap?
« Reply #22 on: July 17, 2015, 10:11:30 PM »

Just found this, and was trying to figure it out also.

It seems that choosing "Clone" rather than "Heal" solves this problem. At least in the CC2014 version.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up