Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Just upgraded firmware on 5DIII  (Read 997 times)

walter.sk

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1363
Just upgraded firmware on 5DIII
« on: April 30, 2013, 06:00:28 PM »

Got email from Canon with link to the 5DIII firmware 1.2.1, downloaded it, unzipped it, copied the file to the root directory of my CF card and followed the instructions in the accompanying PDF.  All seems to have gone well, and now I can use my 500mm f/4 with a Canon 2X extender and still autofocus.  I'm a happy camper!
Logged

jrsforums

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 890
Logged
John

SangRaal

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 106
Re: Just upgraded firmware on 5DIII
« Reply #2 on: May 02, 2013, 10:27:40 AM »

Well It's up and running in the camera; I wondered when I was going through the fix list why i really need to put this up(fix Arabic menu +++) until i got to the change ISO glitch, a bug that has bitten me several times so It became worthwhile to to update (It's not like going to V 2.xxx on the 7D). I never got the telephoto + telextender glitch because all this winter When I shot ski racing (with 400 f2.8) when I needed to go longer I used the 1.6 extender (7D Body).   
Logged

Tony Jay

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2602
Re: Just upgraded firmware on 5DIII
« Reply #3 on: May 02, 2013, 04:08:28 PM »

Excellent.
I have been waiting for this since, well, ever since they announced the upgrade last year.

Tony Jay
Logged
Pages: [1]   Go Up