Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Lightroom 4.4 not loading  (Read 1487 times)

brianrybolt

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 384
    • http://www.brianrybolt.com
Lightroom 4.4 not loading
« on: March 01, 2013, 07:33:29 AM »

I have downloaded LR Beta 4.4 and have not been able to install in on my iMac (10.7.5).  I've tried this twice but to no avail.  I can't get past the Installer.  "Continue" is gray'de out.  Anyone else have this problem and if so, what have you done about it to get it to load.
Thanks,
Brian
Logged

W.T. Jones

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 129
    • W.T. Jones LLC
Re: Lightroom 4.4 not loading
« Reply #1 on: March 01, 2013, 09:44:14 PM »

Nope loaded right up on my Macbook pro
Logged
Warren

francois

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 8116
Re: Lightroom 4.4 not loading
« Reply #2 on: March 04, 2013, 03:48:51 AM »

No problem here. Have you tried to repair permission or to install it from another admin account?
Logged
Francois

StuartOnline

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 375
    • Google+ Blog
Re: Lightroom 4.4 not loading
« Reply #3 on: March 04, 2013, 08:48:11 AM »

I am running on with Version OS X 10.8.2 on a MacBook Pro Retina 15" and had no problems updating to Lightroom 4.4RC from LR 4.3.
Logged

brianrybolt

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 384
    • http://www.brianrybolt.com
Re: Lightroom 4.4 not loading
« Reply #4 on: March 04, 2013, 09:54:41 AM »

Thank you Francois & others. 
I did run a Repair Permissions and it loaded fine.

EXCELLENT!

Brian
Logged

francois

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 8116
Re: Lightroom 4.4 not loading
« Reply #5 on: March 04, 2013, 09:56:21 AM »

Thank you Francois & others. 
I did run a Repair Permissions and it loaded fine.

EXCELLENT!

Brian

Glad to hear that your problem is solved!
Logged
Francois
Pages: [1]   Go Up