Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: apple thunderbolt to firewire800, It works with MFDB?  (Read 9738 times)

Dinarius

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 846
    • Denis Mortell Photography
Re: apple thunderbolt to firewire800, It works with MFDB?
« Reply #20 on: September 15, 2012, 03:29:19 PM »

Has anyone tried this adaptor with a Hasselblad Multi-Shot back? I use a H3Dll 39ms.

Thanks.

D.
Logged

Dustbak

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2408
Re: apple thunderbolt to firewire800, It works with MFDB?
« Reply #21 on: October 23, 2012, 03:18:34 AM »

That is odd, I am not sure which firmware I use. I think it is the latest, the one that brings the autolevel and the settings display.

I do stick in the adapter first before I insert the firewire of the camera and wait a bit.

Does Phocus see the camera (bottom left in the image browser in Phocus)?

I have this error sometimes, also on other computers. It is most of the time a firewire error. Try another cable.
Logged

Dustbak

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2408
Re: apple thunderbolt to firewire800, It works with MFDB?
« Reply #22 on: October 23, 2012, 08:33:14 AM »

The latest firmware updates comes in 3 steps (back, finder & body). you could download these from the Hasselblad website and update it via the computer that can connect to the body via Phocus.

Most issue people had with the latest firmware is that they forgot to update one of the parts ( I know I did).
« Last Edit: October 23, 2012, 08:35:08 AM by Dustbak »
Logged

JerryReed

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 277
  • [email protected]
    • http://jerryreed.net
Re: apple thunderbolt to firewire800, It works with MFDB?
« Reply #23 on: October 24, 2012, 03:36:36 PM »

Yaya,

Where may a repeater that is battery powered be purchased?

Jerry Reed
Logged

Dustbak

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2408
Re: apple thunderbolt to firewire800, It works with MFDB?
« Reply #25 on: October 29, 2012, 09:04:18 AM »

That is weird. I use ML and the H4D60 without issues. Using it as I type this. Must be some fluke.
Logged
Pages: 1 [2]   Go Up