Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Capture One is watermarking my imported images  (Read 3313 times)

Alun

  • Guest
Capture One is watermarking my imported images
« on: June 24, 2012, 05:34:26 AM »

Hi all,

Sorry for the numb question but Ive searched everywhere in Capture One and can't find a solution.

I am new to Capture One having just bought a Leaf Aptus II 7 back. I have used the trial version of C1 with my Nikon before and somewhere along the line, I've added my watermark (a jpeg) into the program. Now when I import images (when a CF card is attached) on every image there is a small, centred watermark! Any help to remove this little sucker would be appreciated. I am using just using the Capture One DB version
Logged

Jack Varney

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 407
    • http://
Re: Capture One is watermarking my imported images
« Reply #1 on: June 24, 2012, 10:04:42 PM »

Check the "Process" tool in the "Process Recipe > Watermark" tab. Maybe it came in from your trial version when you installed the new version.
Logged
Jack Varney

Alun

  • Guest
Re: Capture One is watermarking my imported images
« Reply #2 on: June 25, 2012, 01:48:10 AM »

Thats solved it - thanks! I thought the process was just for outputting images?
Logged

Jack Varney

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 407
    • http://
Re: Capture One is watermarking my imported images
« Reply #3 on: June 25, 2012, 08:08:22 PM »

Well, the Process tool is for output but it comes with special features. I suppose you could think of Watermark as adding the finishing touches. Furthermore, Process is the one tool you must use so you can't miss including the watermark (if you have entered a watermark).
Logged
Jack Varney
Pages: [1]   Go Up