Pages: 1 [2]   Go Down

Author Topic: LR4 crashing  (Read 5376 times)

Glenn NK

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 314
Re: LR4 crashing
« Reply #20 on: December 09, 2012, 02:02:32 AM »

I'm running an ASUS MOBO with an Intel i7 @ 3.5 GHz, 16 GB RAM, Win 7 64 bit, and LR4.2

Not one crash or misstep.  Occasionally when I use multiple Adjustment Brushes, it slows down, but I think I've overloaded the CPU on those occasions.

A longshot:  Several years ago on a music forum for EMU products, there were consistent crashes with some MOBOs, while some MOBOs  were rock solid.  I was a fortunate one.
Logged
Economics:  the study of achieving infinite growth with finite resources

kaelaria

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2222
    • http://www.bgpictures.com
Re: LR4 crashing
« Reply #21 on: December 09, 2012, 02:15:07 AM »

I know mine has nothing to do with hardware. I've never had a problem until I updated to 4.2

Glenn NK

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 314
Re: LR4 crashing
« Reply #22 on: December 09, 2012, 11:10:49 PM »

I know mine has nothing to do with hardware. I've never had a problem until I updated to 4.2

Was 4.0 a problem?
Logged
Economics:  the study of achieving infinite growth with finite resources

kaelaria

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2222
    • http://www.bgpictures.com
Re: LR4 crashing
« Reply #23 on: December 10, 2012, 12:14:07 AM »

Nope - I have never ever had a crash until now.  And mine is only doing it when starting - completely random as far as I can tell.
Pages: 1 [2]   Go Up