Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Any way to bring in G12 images into LR now, or must wait for 3.3?  (Read 2172 times)

Adele

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 21

I would really like to import the RAW images from a Canon G12 now, but that RAW format is not yet supported by LR/ACR.  Any way I can import them now, or is it neccesary to wait for LR 3.3?  Would Adobe's DNG converter work? Many thanks, Adele
Logged

jkbanff

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 2
Re: Any way to bring in G12 images into LR now, or must wait for 3.3?
« Reply #1 on: November 21, 2010, 09:11:45 PM »

Go to http://labs.adobe.com/downloads/lightroom3-3.html and download the LR 3.3 release candidate. Works fine on G12 RAW files.
Logged

Adele

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 21
Re: Any way to bring in G12 images into LR now, or must wait for 3.3?
« Reply #2 on: November 21, 2010, 09:29:41 PM »

Thanks for the info.  Have you had any instability or other problems with the 3.3RC?  I have tended to avoid them, but this could change my mind!  Adele
Logged

sniper

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 665
Re: Any way to bring in G12 images into LR now, or must wait for 3.3?
« Reply #3 on: November 22, 2010, 02:33:55 AM »

It's working ok for me so far.
Wayne
Logged

pegelli

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 1029
    • http://pegelli.smugmug.com/
Re: Any way to bring in G12 images into LR now, or must wait for 3.3?
« Reply #4 on: November 22, 2010, 02:54:46 AM »

I have found no difference in stability between 3.2 and 3.3 RC on my system. Both much better stability vs. earlier versions which tended to freeze up when doing too much spot healing/cloning.
Logged
pieter, aka pegelli

Adele

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 21
Re: Any way to bring in G12 images into LR now, or must wait for 3.3?
« Reply #5 on: November 22, 2010, 09:00:16 AM »

Thanks to all - will give it a try!  Adele
Logged
Pages: [1]   Go Up