Pages: [1]   Go Down

Author Topic: CS5 plug in not working...HELP!  (Read 3153 times)

alban

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 91
CS5 plug in not working...HELP!
« on: June 04, 2010, 04:40:01 PM »

Hi ,

I will be short.Upon starting CS5 this morning none of the plug ins was showing up on the UI. I the plug ins folder and all the plugins seem to be there. I called Adobe tech support and the person who was suppose to help messed things up even more by telling me to trash the Preferences folder .Every software I have on the computer is now dead.I tried to reinstate the Preferences folder and it is not working.Can you try and help me figure out ?
Logged

alban

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 91
CS5 plug in not working...HELP!
« Reply #1 on: June 04, 2010, 04:47:32 PM »

I got it .
Logged

Eric Myrvaagnes

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 10695
    • http://myrvaagnes.com
CS5 plug in not working...HELP!
« Reply #2 on: June 04, 2010, 11:24:14 PM »

Quote from: alban
I got it .
That's good news. Care to elaborate on what worked, in case some of the rest of us run into the same situation?
Logged
-Eric Myrvaagnes

http://myrvaagnes.com  Visit my photo website. New images each season. Also visit my new website: http://ericneedsakidney.org

alban

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 91
CS5 plug in not working...HELP!
« Reply #3 on: June 07, 2010, 01:02:20 PM »

went back in  time and Restored the Preferences file though for some reason it took several tries . It seems to have worked at least to my knowledge. I was extremely mad at the tech support though,trashing the Preferences folder as I later learned it is NOT the way to go in fact it is a BIG mistake.
Logged
Pages: [1]   Go Up