Pages: [1]   Go Down

Author Topic: moving from LR 1 to 2  (Read 2306 times)

adam z

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 134
moving from LR 1 to 2
« on: March 27, 2009, 01:01:32 AM »

I have been using the original LR for a while, and am thinking about getting LR2, as I want to get a 5D MkII, plus the new features would be nice. Just wondering what happens to everything in the library?? If I do a backup before putting LR2 on should all of my past work be transferred into the library of LR2??

Hope you can help

thanks
Logged

Craddosk

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 38
moving from LR 1 to 2
« Reply #1 on: March 27, 2009, 01:24:36 AM »

You should back up your library just to be safe, as anything can happen. However, migrating from LR1 to LR2 is quite simple and caused no problems for me. It transferred my entire library over without a glitch.
Logged

wolfnowl

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 5821
    • M&M's Musings
moving from LR 1 to 2
« Reply #2 on: March 27, 2009, 02:24:56 AM »

Upgrading Lightroom really is simple.  Backups are always good, but as mentioned, you shouldn't have any problems.

Mike.
Logged
If your mind is attuned to beauty, you find beauty in everything.
~ Jean Cooke ~

My Flickr site / Random Thoughts and Other Meanderings at M&M's Musings

adam z

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 134
moving from LR 1 to 2
« Reply #3 on: March 28, 2009, 10:07:41 AM »

Thanks, will do it soon then.
Logged

Tklimek

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 284
moving from LR 1 to 2
« Reply #4 on: March 28, 2009, 10:42:53 AM »

Adam....

I think you'll be glad that you did.  The improvements from the 1.x releases to the current release are quite good; almost to the point where it's a bit of a different animal and I think you will be very pleased.

After the upgrade you should end up with faster and better tools.

LOL....and I do NOT work for Adobe!  ;-)

Cheers....

Todd in Chicago

Quote from: adam z
I have been using the original LR for a while, and am thinking about getting LR2, as I want to get a 5D MkII, plus the new features would be nice. Just wondering what happens to everything in the library?? If I do a backup before putting LR2 on should all of my past work be transferred into the library of LR2??

Hope you can help

thanks
Logged
Pages: [1]   Go Up