Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Weird One.. Clone and Heal tool - odd behaviour..  (Read 1774 times)

Josh-H

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2005
    • Worldwide Photography Expeditions
Weird One.. Clone and Heal tool - odd behaviour..
« on: February 23, 2009, 05:19:26 AM »

I noticed today that when I am using the clone or heal tool in LR that its not giving or showing me the second circle of where it is grabbing the clone from. It just does it. Because it doesnt show me where its getting the info from I cant change it. Very frustrating.

Anyone seen this before?

jmwscot

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 74
    • http://www.johnwoodphotowork.com
Weird One.. Clone and Heal tool - odd behaviour..
« Reply #1 on: February 23, 2009, 07:16:09 AM »

I think you may have it in hide mode. Press the H key and that will restore it. To hide it again press the H key. Having it hidden is great for spotting but sometimes you need to see where the sample was from if the repair didn't work.

Regards, John
Logged

Josh-H

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 2005
    • Worldwide Photography Expeditions
Weird One.. Clone and Heal tool - odd behaviour..
« Reply #2 on: February 23, 2009, 07:25:40 AM »

Quote from: jmwscot
I think you may have it in hide mode. Press the H key and that will restore it. To hide it again press the H key. Having it hidden is great for spotting but sometimes you need to see where the sample was from if the repair didn't work.

Regards, John

Thank you - very much appreciated.
Pages: [1]   Go Up