Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Latest DXO 5.3.2 crashes on Vista 64  (Read 3322 times)

lensfactory

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 79
Latest DXO 5.3.2 crashes on Vista 64
« on: February 01, 2009, 04:07:21 PM »

Anyone else having this problem please let me know of any solution. COuldn`t find anything on web other than that DXOlabs preliminary tests seem to indicate it works fine.

It stops working on startup.

Don`t tell me to get a MAC please..that`s a whole other argument.
Logged

JDClements

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 312
    • http://www.jdanielclements.com
Latest DXO 5.3.2 crashes on Vista 64
« Reply #1 on: February 01, 2009, 05:37:04 PM »

I am running on it on Vista64 without issue. However, I did see a post on another forum where it would not run on Vista64 for them, so you are not alone.
Logged

lensfactory

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 79
Latest DXO 5.3.2 crashes on Vista 64
« Reply #2 on: February 01, 2009, 05:40:55 PM »

Quote from: JDClements
I am running on it on Vista64 without issue. However, I did see a post on another forum where it would not run on Vista64 for them, so you are not alone.

Did you do anything special with setup or anything? I downloaded the trial version (thank god I didnt buy it yet) and did the whole setup etc. I start the application, and the DXO window comes up...and then it stops working and windows closes it. ANy idea?
Logged

lensfactory

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 79
Latest DXO 5.3.2 crashes on Vista 64
« Reply #3 on: February 01, 2009, 05:43:12 PM »

Quote from: JDClements
I am running on it on Vista64 without issue. However, I did see a post on another forum where it would not run on Vista64 for them, so you are not alone.

A
DO you know which forum this related issue was on?
Logged
Pages: [1]   Go Up