Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Keywords in Bridge Xfer to Lightroom?  (Read 6292 times)

Farkled

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Keywords in Bridge Xfer to Lightroom?
« on: April 06, 2008, 09:31:25 AM »

Will keywords entered in Adobe Bridge make into Lightroom were I to install it?
Logged

DavidB

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 241
    • http://davidburren.com/
Keywords in Bridge Xfer to Lightroom?
« Reply #1 on: April 07, 2008, 09:00:32 AM »

Yep.  If you have Bridge/ACR set to store the metadata in XMP sidecar files, Lightroom will pick those up when it imports the images.  That includes keywords.

Farkled

  • Jr. Member
  • **
  • Offline Offline
  • Posts: 97
Keywords in Bridge Xfer to Lightroom?
« Reply #2 on: April 07, 2008, 11:33:58 AM »

Thank you.  I explicitly avoid XMP files so I guess the answer for me is no.
Logged

Lost_Navigator

  • Newbie
  • *
  • Offline Offline
  • Posts: 1
Keywords in Bridge Xfer to Lightroom?
« Reply #3 on: May 06, 2008, 12:41:28 PM »

Quote
Thank you.  I explicitly avoid XMP files so I guess the answer for me is no.
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=187659\"][{POST_SNAPBACK}][/a]
Immediately after you import your fotos into LR, select them all and go to Metadata\Read Metadata from file - works for me
Logged
Pages: [1]   Go Up