Pages: [1]   Go Down

Author Topic: Batch “Auto Tone”.. Library v Develop how?  (Read 2559 times)

paulbk

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 502
Batch “Auto Tone”.. Library v Develop how?
« on: February 24, 2007, 02:29:19 PM »

Library Module -- I can batch apply “Auto Tone” to selected photos. Where Auto Tone is evaluated on an image by image basis........ true?

Develop Module -- It appears that Auto Tone makes slight adjustments from the Library Auto Tone condition. Why, rounding errors? Also, how do I batch apply Auto Tone to selected images in Develop mode? Auto Tone is not a selection in the Sync dialog.
Logged
paul b. kramarchyk
Barkhamsted, Connecticut, USA

seanmcfoto

  • Full Member
  • ***
  • Offline Offline
  • Posts: 176
Batch “Auto Tone”.. Library v Develop how?
« Reply #1 on: February 25, 2007, 01:21:02 AM »

Quote
Library Module -- I can batch apply “Auto Tone” to selected photos. Where Auto Tone is evaluated on an image by image basis........ true?

Develop Module -- It appears that Auto Tone makes slight adjustments from the Library Auto Tone condition. Why, rounding errors? Also, how do I batch apply Auto Tone to selected images in Develop mode? Auto Tone is not a selection in the Sync dialog.
[a href=\"index.php?act=findpost&pid=102843\"][{POST_SNAPBACK}][/a]
Just guessing here Paul. Select the images in the Filmstrip in Develop. Cmd/Ctrl click on the Sync Button. This turns it into Auto Sync. Hit Auto Tone.
Logged

paulbk

  • Sr. Member
  • ****
  • Offline Offline
  • Posts: 502
Batch “Auto Tone”.. Library v Develop how?
« Reply #2 on: February 25, 2007, 03:06:21 AM »

Yes..... you are right.

Must be in AutoSync mode to batch process SELECTED images while in DEVELOP module. As you say: To Enable AutoSync....... CTRL+CLICK Sync button, now any further adjustments are applied to ALL SELECTED images.

thanks......!
Logged
paul b. kramarchyk
Barkhamsted, Connecticut, USA
Pages: [1]   Go Up